duminică, 11 ianuarie 2009

obedocartonie.srl



[Blood Print-Night in paradise]
Cam asa a fost si ziua de azi , numai ca ma rog,era zi..:))
Cu ocazia intocmirii unui proiect incredibil de complicat si original pentru fizica , ca sa ne marim media (interesele :-”) , tovarasa CriSsuTz ex-10 fitZe a venit la resedinta lui Julls ex-wLy.Si asa a inceput totul..

Criss mi-e colega din clasa a 4a (dragoste la prima vedere),cand m-o pus domna’nvatzatore sa o tin de mana si sa o duc in clasa.De atunci,am fost nedespartite =)) Si,Criss o mai fost ,ca si mine,fosta membra a clubului WITCH (nu dam detalii [-x =))) ).Si acum e colega mea de banca.=)) Banca celor 2 obeze :)) :x.

Pe la ora 1 (Criss e mereu punctuala,se stie :-”) :)) ,am vazut-o in fata casei cu o cutie de inghetata in mana si evident,am poftit-o inauntu (interesele..din nou) . Dupa ce am mancat (azi e dezlegare la mancare,ca noi suntem defapt .. SLABIM) ,ne-am apucat de proiect.

In cele 328456432908475632 ore cat am stat sa-l facem,s-au intamplat muuuuulte chestiuni , precum :
  
o Criss si cu mine suntem niste fete cu limbaj foarte ‚adecvat’ dar care are o tenta de tzaranism incredibil.De aia o scris Crisutz pe proiect ‚pă planete”.=))))
o Apoi,peste ceva vreme o intrat sora-mea in camera (care si ea e o tzaranca de la mama natura ) si ne-o intrebat „ voi copietiez „? – se pronunta cum se scrie =))) si am inceput sa radem ca nebunele.
o Proiectu’ se numeste „Cartea Sistemului Solar’ si l-am facut asa,pe mai multe cartoane,fiecare planeta pe cate un carton.Si,se pare ca ne-am gasit menirea si in viitor o sa ne deschidem o firma de impaturit cartone si o s-o numim „obedocartonie.srl.” =)))
o Criss-fata-pudrata (laba-de-jaguar =))) ) o lasat urme de pudra pe cartonie,ca Domne feri sa-si puna altundeva capu’ decat fix pe carton.. :))
o Asa,mai spre finalizarea proiectului,dupa inca o pauza de sandwichuri si sirop de mure,mama mea foarte ‚subtila’ o facut-o pe Criss grasa fara jena , citez „da’ ce ,te credeai slabuta?”-am incheiat citatul.=)))
o Criss Miss :))
o Dupa cele 328456432908475632 de ore,cand intr-un final am terminat proiectul (defapt pe la ora 6 ) ne-am gandit sa mergem in Yume la o ciocolata calda.Si dupa ce ne-am gatat vreo inca juma’ de ora,am pornit la drum (peste drum si prin padure,mergem la unchiul Bob da ne vadaaaaa...:)) ).

Si astfel,incepe aventura noastra prin marele oras :)) ,plina de faze PENALE precum :

o Mergeam spre statie,cand eu m-am apucat sa fug dupa masina de gunoi,ca am crezut ca ii autobuzu’ si n-am vrut sa-l pierdem =)))) (imaginati-va scena ) =))))
o Dupa calatoria noastra cu autobuzu (autobuci =))) ),am ajuns intr-un final la Yume,unde era plin de chinezi si alti ppl si la separeu nu era decat 1 masa libera,si pentru noi ‚slabutele’ nu ajunge :)) Asa ca am pornit agale spre Zorki.Unde evident era cam plin =)) Si noi inghetam de frig,si era noapte si orasul pustiu si cand am trecut pe langa Conservator se auzea si orga (mORGA)..=)).Ma rog,dupa aia ne-am gandit sa mergem la Mec (mai bine era sa nu :-<). =)) o Dupa ce ajungem la Mec,mi-am luat un Happy Meal ca iti dadea un joc de Monopoly moca =)).Si,cand mi-o dat cutiuta aia cu cartofii si cheesburgeru’ ...am luat-o in mana... si m-am uitat inauntru...dupa care...am inceput .. sa tip..da efectiv sa tip la tanti aia..”UNDE-I SUCUUU ? „ =)))))) Dupa care m-am apucat cu Criss sa radiem ca nebunele. o =))) limbajul nostru de tzaranci o intrat din nou in scena,cand m-o intrebat Criss : ‚jocu asta cum se joaca? ‚ ,si i-am raspuns simplu : „pă părechi” =))))) o Dupa aia am mers in Mihai Viteazu’ sa mancam si aratam asa ca doua boshetare cu sandwichurile in mana . =))  o Pentru ca muream,da efectiv inghetam de frig,ne-am pornit spre regionala,sa mergem fiecare acasa . Pe drum ne-am amintit de fazele astea ce le-am zis mai sus si iara radeam,asa singure pe strada =)))) o Cand am ajuns in fata la Catedrala (unde criss m-o pus sa jur acum vreo 1 saptamana =))) ) ,am vrut sa trec strada ca nu m-am uitat ca era rosu =))) si Criss ca sa ma opreasca o crezut ca daca imi baga mana in ochi sigur nu trec =)))))))).Geniala ideee no =)) o Apoi pentru ca muream din nou de frig,m-am scuturat asa din sholduri si fund =)) (zici ca dansam Hula-Hula),si n-am vazut ca erau oameni in spate si ca se uitam asa,speriati la mine =)))) o Asa,si cam ultima faza PENALA : Eram in statie si radeam,evident,si vine unu care il stiam de la scoala,ma rog,Criss il stia.Si Criss il saluta,o saluta si el.Si nu stiu cine naiba m-o pus sa ma intorc si sa salut si eu,si asta ,baiatu,o facut o fata de :|:|,la care eu mam apucat sa rad iara ca prosta. o Si in autobuz cand mergeam spre casa radeam :”> =))))

Deci,o fost o zi 8-> highhhh. Macar ii bine ca ne intelegem amandoua si ca am gatat proiectu intr-un final.

Si,inchei cu piesa Jason Mraz-I'm yours,ca merge. =))
A da,si vi se pare cumva ca noi semanam asa ca 2 surori gemene ?:|

PS: Te iubesc,Crisssssssssssss :x




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu